Vrije sector huurwoningen in Plan Mantelhof opgeleverd!

Belegging in nieuwe huurobjecten met aansprekend rendement
Op een unieke plek in het centrum van Andijk, realiseert USP Vastgoed bv het nieuwbouwplan Mantelhof. Het plan bestaat uit een mix van koop, rij- en twee-onder-een-kapwoningen en vrije sector kavels. Door deze verscheidenheid heerst in Mantelhof een prettige leefsfeer waarin jong en oud zich thuis voelen. Credit Linked Beheer B.V. liet in fase 2 veertien vrije sector huurwoningen realiseren. Onlangs vond het heuglijke moment plaats waarop deze volledig afgebouwde woningen door Aannemingsbedrijf Kuin werden opgeleverd.

In februari 2018 ondertekenden Joan Glazema van Credit Linked Beheer B.V, Marcel Lub van Aannemingsbedrijf Kuin en Frank Nannings van USP Vastgoed bv het contract voor het realiseren van de veertien vrije sector huurwoningen in plan Mantelhof, fase 2. Medio april 2018 werd gestart met de bouw. Vóór de oplevering werden alle woningen reeds vastgelegd met een huurcontract.

Credit Linked Beheer B.V.
Credit Linked Beheer structureert en beheert woningfondsen. ‘Hierbij stellen wij het belang van de belegger centraal. Dit uit zich onder meer in de kwaliteit van het aangekochte vastgoed en een transparante en faire kostenstructuur’, vertelt Joan Glazema, projectmanager bij Credit Linked Beheer. De organisatie beschikt over een door de AFM verleende vergunning voor het beheren van beleggingsfondsen. ‘Wij zijn oprichter en beheerder van drie woningfondsen: Huurwoningen Nederland Fonds, Duurzaamwoningen Fonds en het Groenwoningen Fonds. Met onze fondsen mikken we daarbij op voorspelbaarheid en zo min mogelijk verrassingen. Daarom beleggen we in nieuwe en jonge huurwoningen’.

‘Sinds 21 mei is de vijfde emissie van het Huurwoningen Nederland Fonds geopend. Het fonds keert, sinds de oprichting in 2014, een dividend uit van zeven procent en profiteert van de voor beleggers goede ontwikkelingen op de woningmarkt. Echter, in ongunstige tijden kan het rendement afnemen of negatief worden. Het blijft uiteraard een belegging.’ In het door de AFM goedgekeurde en algemeen verkrijgbaar gestelde prospectus op huurwoningenfonds.nl staat meer over de risico’s en de opbouw van het rendement van het fonds.

Volledig afgebouwde woningen|
Credit Linked Beheer B.V. heeft de woningen in plan Mantelhof gekocht voor haar Huurwoningen Nederland Fonds. Deze zijn volledig afgebouwd en voorzien van behang, keuken, ingerichte tuinen en erfafscheidingen. Joan: ‘Binnenkort kunnen de bewoners daarom gemakkelijk hun intrek nemen op hun gloednieuwe stek met een charmant dorpskarakter, op steenworp afstand van diverse voorzieningen. Wij zijn dan ook zeer content over de prettige gang van zaken omtrent de voorspoedige oplevering van onze woningen in Plan Mantelhof!’

Wilt u ook uniek, landelijk en vrijstaand wonen in plan Mantelhof in Andijk? Er zijn nog enkele vrije sector kavels vanaf € 135.000,- v.o.n. beschikbaar! Voor de uitgebreide verkoopdocumentatie kunt u contact opnemen met één van de verkopende makelaars:
Groot en Nieuweboer Makelaardij: 0228 – 520 520
Van Overbeek Makelaars: 0228 – 521 052
Kwantes Makelaardij: 0228 – 592 244