Project

Vort met de geit? Zo’n ferme uitdrukking past bij no-nonsense volksaard van West-Friesland en bij de agrarische historie van Mantelhof. Want op deze locatie was meer dan een halve eeuw het bloembollenexportbedrijf Mantel gevestigd.

Nu is de tijd rijp voor een impressie van de vier villa­typen die bouwbedrijf C.L. Hof voor dit nieuwe bouwplan heeft bedacht. En wie weet, is daarna voor u de tijd rijp voor aankoop van een van de 25 kavels, al dan niet direct met een bepaald villa­type (te perfectioneren naar uw maatvoering). De economie is weer in de opwaartse spiraal beland, de rentepercentages zijn nog steeds laag en datzelfde geldt voor de grondprijzen in Andijk. In feit is nú dus de gunstige tijd om sluimerende woondromen waar te maken!

Ruimte voor ideeën

“Konden we hier maar altijd wonen!” Hoe vaak hoor je toeristen dat zinnetje niet hartgrondig uitspreken als de vakantie weer voorbij is? Als het tijd is om de auto in te pakken voor terugkeer naar de villa. Maar… wonen in zo’n vakantieomgeving behoort binnenkort tot de mogelijkheden. Want USP Vastgoed heeft een bouwplan ontwikkeld voor 25 vrijesector­kavels in het plan Mantelhof, fase 2 te Andijk. Hier kunt u al uw woonideeën de ruimte geven, want er zijn verschillende mogelijkheden.

• U kunt ervoor kiezen een kavel inclusief villa te kopen. Daarbij heeft u de keuze uit vier villatypen, gebouwd door het Westfriese bouwbedrijf C.L. Hof.

• Vindt u bij deze vier villatypen niet precies de villa die u zoekt? Dan kunt u ook, samen met de vaste architect van bouwbedrijf C.L. Hof een villa op maat laten ontwerpen, precies afgestemd op uw woonwensen.

• Wilt u nog meer vrijheid? Dan kunt u besluiten om de kavel van uw keuze te kopen en zelf met een architect en/of aannemer uw persoonlijke droomvilla te laten ontwikkelen en bouwen.

Het merendeel van de kavels in plan Mantelhof, fase 2, ligt aan het water. En voor het hele bouwplan geldt: het IJsselmeer is nabij.

Mantelhof – Unieke woonkans: kavel inclusief woning

Wanneer u kiest voor een kavel inclusief woning van Bouwbedrijf C.L. Hof bv, biedt dit u vele voordelen. Hieronder staan alle voordelen voor u op een rij:

• Geen wachttijden. De meeste aannemers zijn volgeboekt qua opdrachten en nemen geen werk meer aan. Door de exclusieve samenwerking met Bouwbedrijf Hof heeft u hier geen last van.

• Vaste prijzen. Tot oktober 2018 zijn er vaste prijzen afgesproken.

• Continue begeleiding. Bouwbedrijf Hof ontlast u tijdens het gehele bouwproces.

• Tijdswinst. Bij ontwikkeling in samenwerking met Bouwbedrijf Hof duurt het proces voorafgaand aan de bouw 5 tot 6 maanden (bij de ontwikkeling van een eigen huis is dit 8 tot 9 maanden).

De projectontwikkelaar

USP Vastgoed is een veelzijdige projectontwikkelaar, in onder meer woningbouw, verblijfsrecreatie en commercieel vastgoed. Bij alle projecten staat één basisgedachte centraal: nu bouwen moet bijdragen aan de maatschappij van de toekomst. Dat vereist dus een grote dosis zorg­vuldigheid in het heden.

Creëert het project waarde voor de omgeving? Biedt het meerwaarde voor de toekomstige gebruikers? Geeft het architectonische verrijking aan de omgeving? Is het zowel bouwkundig als esthetisch een duurzame ontwikkeling? Pas als al die vragen met ‘ja’ kunnen worden beantwoord, gaat het licht op groen.

USP Vastgoed zoekt samenwerking met inspirerende partners, die zich ook laten leiden door een oude Oosterse wijsheid: “Wij erven het land niet van onze ouders, maar lenen het van onze kinderen.”

Ofwel: zorgvuldig omgaan met de beperkte ruimte, zoals de eigen nuchtere Hollandse vertaalslag luidt.

Het bouwbedrijf

Met 100 jaar ervaring is bouwbedrijf C.L. Hof een écht familiebedrijf. Jaarlijks worden er door dit bedrijf zo’n 100 vrijstaande villa’s onder Woningborg gebouwd. Het werkgebied ligt vooral in de kop van Noord-Holland, Almere en Lelystad. Bouwbedrijf C.L. Hof heeft zich gespecialiseerd in vrijstaande villa’s.

Welbewust wordt gewerkt met duurzame materialen, uiteraard volgens de geldende milieu- en veiligheidseisen.